Renovaties

Vooraf ontvangt u een 3D-tekening van uw pand

Laat uw woning keurig renoveren

Wordt het interieur van uw woning stilaan gedateerd of wil u gewoonweg extra ruimte creëren? Laat dat dan keurig renoveren door Renovaties Poppe.

Vooraf komen wij uw kamers opmeten en kunnen we een ingenieur inschakelen voor een stabiliteitsstudie. Zodra we uw wensen in kaart gebracht hebben, stellen we een offerte op met eventueel een bijbehorende 3D-tekening.

Een (totaal)renovatie op de agenda?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Elk karwei tot in de puntjes afgewerkt

O.a. Gyprocwerken & metselwerken

Eigen aan onze aanpak is dat we planmatig te werk gaan. Om een renovatie te verwezenlijken, nemen we de volgende taken op ons:

Van een enkele muur tot een hele verdieping, wij voltooien afbraakwerken met oog voor veiligheid en nemen het puin achteraf mee.

Opdat u (opnieuw) van een perfect waterdicht hellend of plat dak zou kunnen genieten, vervangen we de dakbedekking, brengen we isolatie aan en bekleden we de dakgoten. Aanwezige lekken of schade herstellen we in een vingerknip.

Wij monteren valse plafonds met of zonder inbouwspots, scheidingswanden en omkastingen. Ideaal om een badkamer of zolder mee af te werken!

Wij metselen muren, bijgebouwen en volledige panden. Daarbij kunnen we bogen en uitstulpingen in uw metselwerk verwerken. De voegkleur bepaalt u geheel zelf.

In de voorziene openingen plaatsen we ramen en deuren. Specifiek in daken integreren we VELUX-dakramen in samenwerking met een collega-aannemer.

Om regenwater op te vangen, komt een regenwaterput goed van pas. Dat water kan u dan voor huishoudelijk gebruik inzetten, bijvoorbeeld om uw toilet door te spoelen of uw wasmachine te vullen.

Of u nu uw binnenvloer, oprit of terras wil laten vervangen, wij gaan de uitdaging maar al te graag aan. Ook wandtegels kunnen we in uw favoriete formaat of kleur zetten.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wil u uw renovatieplannen aan ons voorleggen? Laat dan van u horen en wij schieten uit de startblokken!