"Uw partner voor alle renovatiewerken!"

Buitenaanleg of renovatie binnenshuis?

U heeft een huis gekocht, maar u wil uw woning moderniseren? U weet niet hoe te beginnen of kan best wel wat professioneel advies gebruiken?
Met onze ervaring in totaalrenovaties in zowel binnen- als buitenwerken kunnen wij samen met u de mogelijkheden van uw woning bespreken en planmatig uw droomhuis realiseren!

Ruim 7 jaar staat ons bedrijf garant voor renovatiewerken op maat van de klant. Wij bieden onze klanten het totaal aanbod van diensten die nodig zijn om uw woning om te toveren tot uw gewenste droomhuis!
Voordat wij starten aan uw project, overlopen wij eerst alle uit te voeren werken. Hierbij staan wij u bij met advies en raad betreffende materiaalkeuze. Nadat wij een duidelijk beeld hebben wat u als klant wenst, mag u van ons een volledig gedetailleerde offerte ontvangen.

Zoals steeds voeren wij alle werken uit met oog voor detail en afwerking!

Benieuwd naar onze realisaties? Neem gerust een kijkje op iedere Diensten en het Fotoalbum - Gedane Projecten.

NIEUW - Het organiseren van regenwater en plaatsen van een regenwaterput

Zuinig omspringen met water is na afgelopen zomer belangrijker dan ooit. Het opvangen en organiseren van regenwater is daarom zeer belangrijk. Als professioneel vakman beschikken we over de nodige kennis en expertise om u met raad en daad bij te staan bij het plaatsen van een regenwaterput.

Like ons op Facebook!

Facebook

Contact

GSM: 0485 49 18 16
Email: poppe.bart@telenet.be

Patattestraat 50
1755 KESTER

BTW: BE 0739 581 745